Döntőbe jutott csapatok - Eredmény összesítő

Kedves vetélkedő Ifjúság!

A vetélkedő döntője 2024.05.11-én (szombaton) lesz, a Boglártanya Erdei Iskolában (Vértesboglár), ahová a pontszámok alapján 10 alsós csapat, és a 10 legjobb pontszámot elért felsős csapat került be.

Helyszíne: Vértesboglár, Boglártanya Erdei iskola

 

Érkezés és regisztráció: 8:30-9 óra

A lepkecsalogató kasvirág palántákat legyetek oly kedvesek szétültetni pár cserépbe, hogy jobban tudjon fejlődni. Díszítsétek a cserepeket, szívetek ízlése szerint. Az erről készített fényképeket 2024. május 5. (vasárnap) estig legyetek szívesek számunkra elküldeni, a már jól bevált módon: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. 😊

A részletekről még e-mail-ben tájékoztatást adunk a bejutott csapatok számára.

Akik nem jutottak be a döntőbe, ők se csüggedjenek, hiszen sok szeretettel várjuk Őket is a szurkolótábor soraiba és a közös ebédre. (Ebben az esetben kérjük részvételi szándékotokat az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen jelezzétek.)

Jó készülődést kívánunk a döntőre!

 

A hétvégi kirándulást követően kialakult a döntőbe jutott csapatok sorrendje. A sok-sok böngészéssel megszerzett tudásotok gyümölcsét itt olvashatjátok.

Íme a két online forduló és a kirándulás pontszámainak összesítése:

Gratulálunk a csapatoknak az eddig elért eredményekhez!

 


Részletek a kirándulásról

Kedves Versenyzők!

Ezen a hétvégén, április 20-án (szombaton) tartjuk a pontgyűjtő vértesi kirándulásunkat.

Információ a túráról:

Helyszín: Várgesztes

Találkozó:

  • 2024.04.20., 9:00
  • Várgesztes Faluház (Parkoló)

2824 Várgesztes, Arany János u. 55.

 

Részletek:

Kérünk mindenkit, hogy zárt, kényelmes cipőben vegyen részt a túrán. Lehetőleg már használt, bejáratott cipőt hozzunk, ne most vásároljunk új túracipőt, mert az sok gondot fog okozni a viselőjének. A túra során emelkedővel és völgymenettel is találkozunk majd, ezért, ha van rá lehetőség, akkor olyan cipőt hozzunk, ami megtartja a bokát.

A túra során virágzó nyárral és fűzzel is találkozunk, allergiások ennek megfelelően készüljenek.

A program körülbelül 5-6 órán át fog tartani. Gyerekeknek tervezett túráról van szó, így egy könnyed, mégis izgalmas és tartalmas kirándulásra kell számítani.

Végül pedig ne felejtsük el, hogy a döntőn nagy előnyben lesz az a csapat, aki eljön a kirándulásra, hiszen szombaton olyan információk hangzanak majd el, melyekből kérdéseket teszünk fel a vetélkedő döntőjében.

Jó készülődést kívánunk szombatra!

Találkozunk Várgesztesen!

 


Részpontszámok a 2. forduló után

Kedves Versenyzők!

Az alábbi táblázatban láthatjátok a Natúrparki Vetélkedő állását a 2. forduló után. Eddig mindenki nagyon ügyesen teljesített, emiatt a verseny állása is nagyon szoros. További plussz pontokat szerezhettek az április 20-i (szombat) kiránduláson. Találkozó Várgesztes 9 órakor. A pontos találkozási helyszínt ezen a felületen megítjuk. 


Pontgyűjtő vértesi kirándulás

Kedves Otthonunk a Vértes versenyzők!

Az elmúlt hónapokban bebizonyosodott, hogy mennyi mindent tudtok a Vértesi Natúrparkról, és ugyan még tart a verseny, de mi most egy könnyed vértesi kirándulásra invitálunk Titeket!
A túra során nemcsak jobban megismerkedhettek az ébredező természet szépségeivel, hanem pontokat is tudtok gyűjteni!

Idén a túrát Várgesztesre, a Zsigmond-kőhöz szervezzük, április 20-ára.
(A részletekkel hamarosan jelentkezünk.)

Az első forduló eredményeit már biztosan nagy izgalommal várjátok, ezeket hamarosan kihirdetjük.

 


2. Forduló

Amit tennetek kell:

1. Töltsd le a második forduló feladatlapját innen: 2. forduló FELADATLAP

2. Ha a kérdésekre megtaláltátok a választ, a feladatlapot (szkennelt vagy elektronikus mását) küldjétek el az: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, 2024. március 24-ig.

 


1. Forduló

 

Amit tennetek kell:

1. Olvasd el a felhívást: FELHÍVÁS

2. Töltsd le az első forduló feladatlapját innen: 1. forduló FELADATLAP

3. Ha a kérdésekre megtaláltátok a választ, a feladatlapot (szkennelt vagy elektronikus mását) küldjétek el az: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, 2024. február 25-ig.

 

 


Indul a Vértesi Natúrparki Vetélkedő!

Kedves Fiatalok!

Ismét eljött az idő, hogy kihirdessük a Vértesi Natúrpark, Otthonunk a Vértes elnevezésű online vetélkedőjét! A versenyen való részvételhez nem szükséges előzetes felkészülés, főként játékos és kreatív feladatokon keresztül szeretnénk új ismeretekhez juttatni Titeket a kaland során. Ha ügyesek vagytok, eljuthattok a döntőig, vagy akár részt vehettek egy egyhetes természetismereti táborban a Boglártanya Erdei Iskolában!

A korábbi évekhez képest ÚJ ELEM, hogy a vetélkedő csapatok összeállása idején ELŐRE KÉRJÜK A CSAPATOK REGISZTRÁCIÓJÁT megküldeni, ugyanis a vetélkedőnek évelő virág nevelési feladat is a része, amihez minden vetélkedő csapat számára ki kell postáznunk a virágmagokat időben.

A csapatok részvételi szándékukat az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen tegyék meg a 3 csapattag és 1 felnőtt vezetőjük, + a postacím és a csoport (fantázia) nevének megírásával, ahova a virágmagokat postázni tudjuk.

(A csapatok jelentkezését folyamatosan várjuk.)

A feladatok megoldását a vetélkedő felhívás szerinti határidőre várjuk majd, szintén erre az e-mail címre.

Jó vetélkedést kívánunk!