2. Forduló

Amit tennetek kell:

1. Töltsd le a második forduló feladatlapját innen: 2. forduló FELADATLAP

2. Ha a kérdésekre megtaláltátok a választ, a feladatlapot (szkennelt vagy elektronikus mását) küldjétek el az: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, 2024. március 24-ig.

 


1. Forduló

 

Amit tennetek kell:

1. Olvasd el a felhívást: FELHÍVÁS

2. Töltsd le az első forduló feladatlapját innen: 1. forduló FELADATLAP

3. Ha a kérdésekre megtaláltátok a választ, a feladatlapot (szkennelt vagy elektronikus mását) küldjétek el az: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, 2024. február 25-ig.

 

 


Indul a Vértesi Natúrparki Vetélkedő!

Kedves Fiatalok!

Ismét eljött az idő, hogy kihirdessük a Vértesi Natúrpark, Otthonunk a Vértes elnevezésű online vetélkedőjét! A versenyen való részvételhez nem szükséges előzetes felkészülés, főként játékos és kreatív feladatokon keresztül szeretnénk új ismeretekhez juttatni Titeket a kaland során. Ha ügyesek vagytok, eljuthattok a döntőig, vagy akár részt vehettek egy egyhetes természetismereti táborban a Boglártanya Erdei Iskolában!

A korábbi évekhez képest ÚJ ELEM, hogy a vetélkedő csapatok összeállása idején ELŐRE KÉRJÜK A CSAPATOK REGISZTRÁCIÓJÁT megküldeni, ugyanis a vetélkedőnek évelő virág nevelési feladat is a része, amihez minden vetélkedő csapat számára ki kell postáznunk a virágmagokat időben.

A csapatok részvételi szándékukat az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen tegyék meg a 3 csapattag és 1 felnőtt vezetőjük, + a postacím és a csoport (fantázia) nevének megírásával, ahova a virágmagokat postázni tudjuk.

(A csapatok jelentkezését folyamatosan várjuk.)

A feladatok megoldását a vetélkedő felhívás szerinti határidőre várjuk majd, szintén erre az e-mail címre.

Jó vetélkedést kívánunk!