Döntőbe jutott csapatok - Eredmény összesítő

 

Kedves vetélkedő Ifjúság!

Ezennel elétek tárjuk a rengeteg böngészéssel megszerzett tudásotok gyümölcsét, íme a két online forduló és a kirándulás pontszámainak összesítése:

Az összesítő megtekintése

A vetélkedő döntője 2023.05.13-án (szombaton) lesz, a Boglártanya Erdei Iskolában, ahová a pontszámok alapján 7 alsós csapat, és a 10 legjobb pontszámot elért felsős csapat került be.

Akik nem jutottak be a döntőbe, ők se csüggedjenek, hiszen sok szeretettel várjuk Őket is a szurkolótábor soraiba és a közös ebédre.
(Ebben az esetben kérjük részvételi szándékotokat az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen jelezzétek.)

A döntő részleteiről és a programról e-mail ben fogtok tájékoztatást kapni a napokban.

Jó készülődést kívánunk a döntőre!

 

Pontgyűjtő vértesi kirándulás / 1. forduló pontszámai

 

Kedves Otthonunk a Vértes versenyzők!

Az elmúlt hónapokban bebizonyosodott, hogy mennyi mindent tudtok a Vértesi Natúrparkról, és ugyan még tart a verseny 2. fordulójának értékelése, de mi most egy könnyed vértesi kirándulásra invitálunk Titeket!
A túra során nemcsak jobban megismerkedhettek az ébredező természet szépségeivel és a vizes élőhelyekkel, hanem pontokat is tudtok gyűjteni!

Addig is közzétesszük az 1. forduló pontszámait. Szoros a verseny, érdemes még hajrázni, hogy bekerüljetek a döntőbe, ahol értékes ajándékokat nyerhettek majd.

 

Információ a túráról:

Helyszín: Pátkai víztározó

Parkolás: Pátka, Petőfi út vége - pirossal jelölve a parkoló terület

Kezdési időpont: 2023. április 15. 9:00

A program megközelítőleg 4-5 órát vesz majd igénybe.

 

Gyertek minél többen, és találkozzunk a Húsvét utáni első szombaton!

 

2. Forduló

 

Amit tennetek kell:

1. Töltsd le a második forduló feladatlapját innen: 2. forduló FELADATLAP

2. Ha a kérdésekre megtaláltátok a választ, a feladatlapot (szkennelt vagy elektronikus mását) küldjétek el az: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, 2023. március 26-ig.

 

1. Forduló

 

Amit tennetek kell:

1. Olvasd el a felhívást: Vetélkedő felhívás

2. Töltsd le az első forduló feladatlapját innen: 1. forduló FELADATLAP

3. Ha a kérdésekre megtaláltátok a választ, a feladatlapot (szkennelt vagy elektronikus mását) küldjétek el az: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, 2023. február 26-ig.

 

Indul a Vértesi Natúrparki Vetélkedő!

 

Kedves Fiatalok!

Ismét eljött az idő, hogy kihirdessük a Vértesi Natúrpark, Otthonunk a Vértes elnevezésű online vetélkedőjét! A versenyen való részvételhez nem szükséges előzetes felkészülés, főként játékos és kreatív feladatokon keresztül szeretnénk új ismeretekhez juttatni Titeket a kaland során. Ha ügyesek vagytok, eljuthattok a döntőig, vagy akár részt vehettek egy egyhetes madarásztáborban a Boglártanya Erdei Iskolában!

Jó vetélkedést kívánunk!