Kirándulás Herkules járattal!

Hallottál már Herkulesről, akinek erejéről és legendáiról számos történetet olvashatsz a görög mitológiában. Ez a sok hőstett ihletett meg minket is, hogy egy olyan egyedi gyártású, kirándulásra alkalmas közlekedési eszközt készítsünk, ami olyan erős, mint a bivaly és amivel egyszerre 34 turista élvezheti a Pusztai Állatparkunkban való kirándulást. Herkules járatunk egy traktorral vontatott, fedett tetejű utánfutó, kényelmes székekkel felszerelve, mely igazán különleges élményt nyújt az idelátogatók számára.

Pusztai Állatparkunk egy olyan hely, ahol az egykor elterjedt ősi háziállatainkat természetes környezetükben, a vadon élő állatokkal szoros közösségben együtt mutatjuk be. Egy időutazásra invitáljuk, ahol hamisítatlan, eredeti környezetben mutatjuk be a füves élőhelyek és legelésző állatok bonyolult kapcsolatrendszerét.

Utunk során találkozhatunk a több, mint 700 példányból álló méltóságteljesen legelésző szilaj szürkemarha gulyával, kiváncsiskodó bivalyokkal, simogatásra vágyó szamarakkal, de megismerhetjük az egykori tanyák, majorságok többi élőlényét, hangulatát, bepillanthatunk mindennapi életükbe.

 

A kirándulás időtartama: 1,5 – 2 óra

A Herkules járat kapacitás: 34 férőhely (minimum 20 fő esetén vehető igénybe)

A kirándulás ára idegenvezetéssel: 45 000 Ft/csoport (min. 20 fő)