Hírek

 

A jelöltek között a Vértesi Natúrpark természeti értékei is helyet kaptak! Szavazz Te is, hogy a megye legszebb 7 csodái közé kerüljünk!

Nem kell bejárni a világot, Európát, még csak Magyarországot sem, hogy lenyűgöző természeti kincseket fedezzünk fel. Megyénkben is vannak gyönyörű helyek, amelyeket érdemes mindenkinek megtekintenie. Most a 24 Óra olvasói segítségével szeretné megtudni, hogy a megye lakosai szerint hol találhatók szűkebb hazánk legszebb természeti csodái – hetet keresnek.

Még csak most következik a szavazási időszak. A legtöbb jelölést kapó természeti csodák közül az olvasók szavazata dönti el, hogy melyik 7 csoda a megye legszebbje. Arra biztatják Önt is kedves olvasó, hogy szavazzon az alábbi természeti csodákra! Ön is segítsen megtalálni a megye 7 csodáját.

A szavazatokat 2019. augusztus 8-tól augusztus 30-ig várják. Szavazatait az alábbi űrlap mellett a 24 Óra hasábjain megjelenő szavazólapon is elküldheti számukra.

Most nem csak szavazhat, hanem nyerhet is, hiszen a szavazók között értékes ajándékokat sorsolnak ki.

Keressük a megye 7 legszebb természeti csodáját!

Segítsen megtalálni Ön is!

A verseny részletes leírása és a szavazói felület az alábbi linken tekinthető meg: https://www.kemma.hu/a-megye-7-csodaja/