Hírek

Kedves Kicsik és Nagyok!

Az alábbiakban tesszük közzé az Otthonunk a Vértes vetélkedő első fordulójának eredményeit. Általánosságban elmondható, hogy nagyon szoros a verseny állása mind az alsósok, mind pedig a felsősök között. Több maximum pontos feladatlap is beérkezett, de akiknek kevésbé sikerült azoknak sem kell csüggedniük, mivel a következő fordulókban még rengeteg pontot lehet szerezni, és ne feledjétek, hogy mindkét korosztályból az első 10-10 csapat jut be az áprilisi döntőbe, ott pedig mindenki tiszta lappal indul! Az ötödik, sütős-főzős feladatban általatok készített ételek pedig nagy-nagy „szenvedést” okoztak nekünk, mivel hihetetlenül gusztusos fogásokat készítettetek, és bizonyossá vált számunkra, hogy be kellett volna hozatnunk őket kóstolási célzattal!

Továbbá annyi kérésünk lenne, hogy a további fordulókban légy szíves tartsátok be a határidőket, mivel így mi is gyorsabban tudunk értesíteni Titeket!

Kattints IDE az első forduló eredményeihez.


Nagyon fontos információ a második forduló feladatlapjához :

a 4. feladatában szereplő „látvány disznóvágás” idejét megváltoztatták, áttették március 2-ra! Ezek után kétféle megoldás lehetséges: vagy nem vesztek tudomást az időpontváltozásról és továbbra is az eredeti időpontot (febr. 23 reggel) veszitek alapnak vagy pedig beraktok még egy olyan programot, amit Ti választotok ki. Mindkét megoldás helyes!!!