Hírek

 

Szeretettel meghívunk minden kedves érdeklődőt a "Környezeti nevelés Komárom-Esztergom Megye natúrparkjaiban" elnevezésű programra, melyre 2018. december 7.-én kerül sor Tatabányán, a Polgármesteri Hivatal I. emeleti Nagytanácstermében. A konferencián a Pro Vértes Természetvédelmi Közalapítvány munkatársai ismertetik a Vértesi Natúrpark környezeti nevelési tevékenységét, és Viszló Levente, a Közalapítvány kuratóriumi elnöke előzetesen bemutatja a Vértesi Natúrpark Monográfiája című könyvet, mely hamarosan kiadásra kerül. További érdekes előadásokat hallgathatnak meg a környezettudatosságról, valamint a Gerecse Natúrpark tevékenységét és munkásságát illetően. Az eseményt a Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata és a MTESZ Komárom-Esztergom Megyei Egyesület szervezi.

A konferencián való részvétel regisztrációhoz kötött. A jelentkezés határideje 2018. december 3. hétfő 16.00 óra. A megjelentek a helyszíni regisztráció során hasznos információs csomagok kapnak és ajándéksorsoláson vesznek részt.

Regisztrálni a következő címen lehet: katti ide!

További információ:

MTESZ Komárom-Esztergom Megyei Egyesület, 2800 Tatabánya, Kossuth L. u. 106.

Tel./fax: 34/311-950, Tel: 34/312-585

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. /  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.