Hírek

Egy őszi túrára hívunk Benneteket a Vértesbe! Október 20. a Táj Nemzetközi Napja. E nap alkalmából hazánk natúrparkjai túrákat szerveznek, hogy a társadalom minél szélesebb körének figyelmét a tájban rejlő értékekre, a táji örökség megőrzésének fontosságára hívják fel. Gyere és csatlakozz Te is hozzánk 2020. október 17.-én, hogy az eddigi évekhez hasonlóan egy baráti hangulatú kirándulást tegyünk a Vértesben. Regisztrálni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. mail címen kell.

A Tájnapi sétánkat Gánton, a Hosszú rét melletti erdész ház mellett kezdjük el. A túra végpontja a kezdőponthoz ér majd vissza.

Találkozó: Gánt, Erdészház - 9:00-kor
(GPS 47.379543, 18.380048)

Túra hossza: 14 km

Túra időtartama: 5-6 óra

Útvonal és leírás:

Gánt, Erdészház - Kápolnapusztai emlékmű - Rédl-emlékmű - Géza-pihenő - Széna-hegy - Mária-képes fa - Bagoly-hegy - Gánt, Erdészház

Túravezető: Szalai Gábor

Szervező: Pro Vértes Nonprofit Zrt.
__________________________________________________________

A részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges!

Az eseményen maximum 50 fő vehet részt.

Részvételi szándékukat kérjük küldjék el a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, ahonnan mi visszaigazolást küldünk (név, telefonos elérhetőség szükséges).