ÚJ ÉVI OPERETTGÁLA

operett
Kategória:
Zene, tánc
Dátum:
2019-01-24 18:00
Helyszín:
A Vértes Agórája

A MONARCHIA OPERETT

ünnepi koncertje az operett csillagaival

Vendég:
Fodor Zsóka

 

A Monarchia Operett társulata így invitálja Önöket:

Kezdjék az új esztendőt egy fergeteges, igazi magyaros új évi operett előadással, ahol a hagyományokra való tekintettel kerül bemutatásra az Új évi Operett gála.

2019-ben megújulva, de az évtizedes hagyományokat megőrizve készül az operett show.
Most is  több száz látványos jelmezzel, kitűnő énekhangokkal, élő zenekarral. Vadonatúj műsor, új látványvilág.

Hosszú évek után után újra az operettszínpadon látható az ország legendája, a nagy nevettető Fodor Zsóka, aki ezen az estén is mosolyt csal minden néző arcára az operettmuzsikáin keresztül bájos lényével, és felejthetetlen humorával.

Hajmási Péter, Hajmási Pál, Szép város Kolozsvár, Cintányéros cudar világ, Te rongyos élet, Jaj cica eszem azt a csöpp kis szád, Jön-e velem nagysád shimmyt járni, Délibábos Hortobágyon.

Ki nem ismerné ezeket a világhírű magyar dallamokat? A magyar operettkomponisták örökérvényű, csodálatos melódiái meghódították a világot. És ezt teszik most is, Fodor Zsóka főszereplésével, és a fiatal operett csillagok előadásában.

A produkció látványos, színvonalas előadásához évek óta hozzászokhatott a közönség. Fergeteges előadásaik nemzetközi színpadokon is sikert aratnak.  Amerikában,  Izraelben, Németországban, Erdélyben, Oroszországban is a közönség kedvence lett. A társulatot utazásaik során hatalmas ovációval, és álló tapsviharral fogadják.  A kitűnő szólisták, zenészek, táncosok mellett felejthetetlen látványt nyújtanak a gyönyörű jelmezek, és a produkció látványvilága.

A fiatal társulat céljául tűzte ki a világhírű, hungarikumnak számító magyar operett hagyományainak megőrzését, népszerűsítését.

A hagyományossá vált operettgálán 2019-ben a  sztárvendég  Fodor Zsóka – az ország Magdi anyusa- lesz , aki ezen az estén egy különleges szerepben az operettek legendás alakjává válik, és elvarázsolja a nézőket, mindenkit megkacagtató humorával.

A fiatalos, lendületes gálában többek között a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Bajadér, A víg özvegy, a Cigányszerelem, a Mágnás Miska, a Mária főhadnagy, a Csókos asszony dallamai is megszólalnak.

Felhőtlen hangulat, pezsgő, kacagás, humor, vidámság, romantika, gyönyörű dallamok, látványos, pompás jelmezek. Mindez az operettek csodálatos szórakoztató világával, és világhírű melódiáival egy igazi „ungarische wirtschaft” kíséretében az új évi koncerten.

 
 

Dátum:

  • 2019-01-24 18:00

Powered by iCagenda

Programnaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
7
8
9
13
14
15
16
21
23