Végérvényesen megszületett az  Országos Natúrparki Vetélkedő versenykiírása. A kőszegi döntő 2017. április 29-én, szombaton lesz. A szervezők április 28-án, pénteken délre várják majd a résztvevőket, a program – amelyben szerepel buszos kirándulás, városnézés, ausztriai program – április 30-án, vasárnap zárul. A kőszegi szervezők a szállás, étkezés, és kirándulás költségeit biztosítják. A Vértesi Natúrpark győztes csapatának utazási költségeit a Pro Vértes támogatja. Ebben a fordulóban a 3 fős csapatok bővítsék a létszámukat egy fővel, hisz lehet a csapatban középiskolás és felnőtt korú is. (Akár 2 gyerek-2 felnőtt megosztásban)  

Ebben a fordulóban a hagyományok és az épített környezet témakörében mérhetitek össze tudásotokat és szerezhettek új ismereteket! Ennek a feladatlapnak a kitöltéséhez szélesebb körben kell kutakodnotok, nemcsak a mi honlapunkon, de ott is sok mindent megtaláltok. 

A második forduló feladatlapját 2017. március 6-ig kell eljuttatni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre vagy postán az alábbi címre:

Pro Vértes Nonprofit
8083 Csákvár
Kenderesi u. Geszner-ház

A feladatlapot itt tölthetitek le!

FELADATLAP (word)

FELADATLAP (pdf)