Ez a könyv a rendszerváltás óta gyökeresen megváltozott tájhasználathoz, a természetvédelmi területeken, Natura 2000, Magas Természeti Értékű Terület (MTÉT), valamint agrár-környezetgazdálkodási programokban résztvevő, elsősorban legelő állattal is rendelkező elkötelezett gazdálkodóknak és az ezeket ellenőrző szervezeteknek nyújt hasznos- tapasztalatokon alapuló- gyakorlati ismeretanyagot. Több éves kutatásunk során a gyepek komplex, állatokkal történő hasznosítását, a legeltetés, kaszálás, esetlegesen az égetés kezelési modelljét vizsgáltuk, és ahhoz próbáltunk gyakorlatban hasznosítható kezelési javaslatokat, ismereteket szolgáltatni.  

A könyv ára: 4000 Ft/db

Elérhetőségek:

Vértesi Natúrpark Látogatóközpont,
Geszner-ház8083 Csákvár, Kenderesi u.
Tel.: 22/354-420
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Nyitva tartás:

  • Hétfőtől-péntekig 8:00-16:30-ig
  • Hétvégenként előre egyeztetett időpontban állunk rendelkezésükre! 

Hírek

  • Az "Egy cseppnyi Magyarország" árusítóhelyeinek listája 2019.06.19.

  • Tudta-e, hogy ? 2019.06.17.

    Tudta- e hogy a Csákvár helyén állt egykori Floriana késő római korban felépült belső erődjének létezését a mai Várdombon még ma is számolatlanul gyűjthető római cserepek és egyebek töredékek, illetve a szomszédságában feltárt közel 2000 sírból...

Aktuális programok

27
jún.
Csákvár, Kastélypark, Szanatórium Kultúrterme

29
jún.
Oroszlány, Szlovák tájház

Programnaptár

H K Sze Cs P Szo V
2
12

Ruralization H2020